Helsingborg–??? 4–1

Resan till Helsingborg är 12 mil. Med min Ford Capri -74 blir det minst 15 liter 98 oktanig för 15:- /litern. Enkel resa.

Väl där var jag hungrig och köpte en hamburgare på ett ställe vid Kärnan och drack en lättöl. Det kostade 220:-

Biljetten till Olympias bortaläktare, se nedan, kostar 180:- 

Där inne köpte jag en kopp kaffe för 20:-

Efter femton minuter låg Elfsborg under med 2-0 och hade fått Mobaeck utvisad. Jon Jönsson hade lagt sig ner och tyckt synd om sin fot istället för att vinna närkamp mot Accam och alla de andra backarna hade blivit bolltittare och gett fritt fram för Heifarna att göra mål.

Då gick jag. Jag har gått lika tidigt en gång tidigare. Det var när Elfsborg kom till Malmö Swedbanksarena 2010 och släppte in mål lika snabbt. Då var de inte heller där. Elfsborg var kvar i bussen. Det stod 2-0 den gången också och det blev till slut 5-0.

Det är svagt att lämna en arena under pågående match, men om inte laget är på plats anser jag inte att jag behöver var där heller.

Sen körde jag hem 13 mil. På grund av vägarbete fick jag köra en omväg i långsam fart. Min Capri var flera gånger nära att koka. Jag också.

Totalt sett lade jag ut 900:- på den här matchen. Jag såg en kvart. Det blir 60:-/minut. En krona per sekund.

Säg så här: Det var inte värt det.

Annonser

2 svar to “Helsingborg–??? 4–1”

  1. Andreas Says:

    Min dotter hade fotbollsträning så jag tittade på reprisen…. Jag älskar Elfsborg men detta går över mitt förstånd hur fruktansvärt ojämna alla är…. Spelar man många matcher borde man väll bli bättre? Jag menar det finns ju tid att vila oxo.. Är egenföretagare och jobbar många gånger fruktansvärda övertidstimmar till en usel lön. Vad tjänar tex Beckman?

  2. Kjell Says:

    Jämförbart när Elfsborg förlorade med 1-8 mot DIF på stadion 2005!
    Begär kompensation!

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: