Elfsborg—Falkenberg 1—0 *rubriken ändrad efter påpasslig kommentar.

Idag fick vi inte se årets snyggaste mål på Borås Arena. Johan Larsson drev upp bollen centralt, Claesson löpte in i straffområdet. Larsson chippade bollen över en back, Claesson slog den på ungefär volley, in till Larsson som kastade sig och låg som en skollinjal i luften. Han satte pannan till och bollen satt otagbart, i ribban.

Det hade varit ett vackert mål. Det kommer vi aldrig att få se.

Arber Zeneli kom in när Prodell fick ont. Anton Andreasson gjorde allsvensk debut. Adam Lundqvist slet som en ponny. Anders Svensson slog djupledspassningar. Anton Lans blev så nervös efter några ushla uppspel att han slog varenda boll snett bakåt efter det.

Första halvlek var sannerligen ingen rolig historia. Elfsborg var en skuta. Ett gammalt skepp som varit ute i stormar och tagit stryk. Det var en lagad och lappad skuta som nu var tillbaka i hemmahamn, fixad med silvertejp och plastic padding.

Det gick så där. Efter en kort paus blev det bättre. Till slut blev det rätt så bra. Till slut vann Elfsborg. Till slut fick Viktor Prodell in bollen.

Äntligen kunde den gulsvarta skutan segla in i dockan och få vila och underhåll och besättningen kunde börja slicka sina sår.

***

Falkenberg kunde ha vunnit men de missade sina målchanser. Jag hoppas att de håller sig kvar. De är ett kämpande lag som sliter för sina poäng. Henke Larsson förtjänar att få lite framgång som tränare. Dessutom är det en bra bortamatch.

***

Henke Larsson och Klas Ingesson på var sin tränarbänk. Starka vm94-vibbar.

***

Henke Larsson och Anders Svensson i samma match. Starka vm2002-vibbar.

Annonser

2 svar to “Elfsborg—Falkenberg 1—0 *rubriken ändrad efter påpasslig kommentar.”

  1. PS Says:

    1-0 blev det väl även om det var tack vare en linjeman som det inte blev 1-1 (som i din rubrik…)

    • Olle Svalander Says:

      Ha ha ha. Sorry. Hur kunde jag missa det? Fast linjemannen hade faktiskt helt rätt i sin avvinkning av 0-1. När man såg hela situationen och vad han vinkade för.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: