Jag saknar Allsvenskan

Jo. Jag saknar den. Dessa landslagsuppehåll ger mig ingenting.

Igår såg jag Sveriges U21-lag med Sebastian Holmén och  Oscar Hiljemark mot Grekland. Fast bara första halvlek. Så jag missade alla Sveriges tre mål.

Det där mot Estland såg jag inte men jag noterade att Hamrén är arg för att han inte får byta fler än sex (6!) spelare i träningsmatcher.

Han vill byta fler. Vad letar han efter? Vad är det han inte kan se hos en spelare på matcher i klubblaget och på träning med landslaget som han tror sig kunna se under 30 minuters match i ett lag som bytt sönder sig?

Jag vet inte hur många olika spelare han haft i sitt landslag. Det är inte få som passerat revy.

Vad vill han se där han står vid sidlinjen med korsade armar och varenda muskel i ansiktet spänd? Utspända bröstkorgar och gott humör? Shining? Jag avundas inte den spelare som tas in, får en kort chans och sedan ratas för att han inte uppfört sig som en glad och lydig valp under en väldigt nervös husse.

Läser en bok om hundträning just nu. Jag tror att Anders Hallgren, bokens författare, skulle kunna lära Hamrén en hel del.

Så, jag saknar Allsvenskan. Jag saknar Niklas Hult också. Jag saknar Hiljemarks crossbollar till Johan Larsson 2012. 

Annonser

3 svar to “Jag saknar Allsvenskan”

 1. Magnus Holmgren Says:

  Jag saknar också ”vardagsfotbollen” under dessa landskampsuppehåll!

  Magnus

 2. Janne Says:

  Hoppla Olle! Om förbundskaptenen skulle vara lika god och glad som min ”Njoffe” var efter att lärt mej av Anders , skulle landslaget gått runt med ett saligt flin samtidigt som dom spelade ljuvlig fotboll och vann. Lyckliga lydiga spelare !

 3. nisse psson Says:

  Hamrèn – Hahaha. dè é väl vad jag tycker. Förstår inte varför förbundet lät fåntratten fortsätta. Hej hopp !

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: