Mjällby-Elfsborg 1-0

Hur man kan spela Mobæck i en match där motståndarna med 100% säkerhet kommer att vilja kontra fattar jag inte. Mobæck var idag lika svag som mot Helsingborg. I dag kostade det bara ett mål.
Jag hade hellre spelat med Jonas Bohm. Eller varför inte Sebastian Holmén?

Många i Elfsborg måste skämmas för denna insatsen. Att Beckmann får spela är för mig en gåta. Han är långsam med boll och långsam utan boll. Jag hade hellre spelat Ulf Johansson, den flygande köttbullen.

Prodell verkar leva i en omvänd Matrix-värld. Allt ser långsamt ut. Jag hade hellre spelat med Moses Nsbugas protes.

Anders Svensson och Henning Hauger blev tillintetgjorda på mitten. Jag hade hellre spelat med Sten Strinäs och Camilla Larsson.

Johan Larsson, Anton Lans, Jonas Bohm, Adam Lundkvist
Camilla Larsson, Sten Strinäs, Ulf Johansson
Simon Hedlund, Moses protes, Marcus Rohdén

Där har ni min elva. Den hade inte tagit färre poäng än den som Mian och Ingesson tänkte ut.

Annonser

8 svar to “Mjällby-Elfsborg 1-0”

 1. nisse psson Says:

  Och köp in Marta, Ramona Bachman och Gunnarsdottir från Rosengård

 2. Calle Says:

  Ja, det är många som skall skämmas idag. En är du! Dina kommentarer på nät-BT igår och här är ett riktigt lågvattenmärke. Vad är det som är roligt med Moses protes eller Strinäs i startelvan? Skäms!

  • Olle Svalander Says:

   Jag har inte kommenterat på nät BT. Bara på twitter. Jag kan inte heller se varför jag ska behöva skämmas för att jag talar om Strinäs? Han är en trevlig karl, tycker jag. Att det skulle vara lyteskomik att tala om en person med protes kan jag iofs. förstå. Men jag tog risken. Jag hoppas att Moses inte tog illa upp. Om han gjorde det så ber jag honom om ursäkt.

   • Calle Says:

    Du har uppenbarligen inte koll….Dina kommentarer fanns till beskådande på nät-BT under matchen igår! Det är inget fel på S, men när du kopplar ihop honom med startelvan blir det lyteskomik en gång till.

   • Olle Svalander Says:

    Jag twittrar och dessa syns på min blogg. Märkligt om de dyker upp nån annan stans än här. Jag hade kunnat välja Erik Sjölin eller Björn Bördin också, men eftersom jag känner Sten lite valde jag honom. Om han läser detta och känner sig påhoppad får han höra av sig.

 3. Andreas Says:

  Nä det är sant och det är ju bra att dom inte gör det.. Jag älskar Elfsborg men gör ont i mig när det går såhär. Nya tag på onsdag,då är även min dotter ett av barnen som går med in innan matchen 🙂

 4. Olle Svalander Says:

  Ingen av tränarna kommenterar väl någonsin enskilda spelare i negativ bemärkelse. Hoppas jag. Idag har jag inte hört något alls om det. Rimligen tycker de att de är bättre…

 5. Andreas Says:

  Såg tyvär inte matchen men följde den via nätet.. Vad säger tränarteamet själva om Beckman och prodell? Sen undrar jag även om Elfsborg inte har nån bättre hörnläggare? Följt hela allsvenskan sen start och frågan är om Beckman ens håller allsvensk klass iår?

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: