Elfsborg-Gefle 1-0

Jag drog till och föreslog både Zeneli, Frick och Hedlund från start. Mian och Ingesson läste nog inte det men de gjorde så.

Elfsborg satte hög fart från start men Gefle är ett lag som gjort backahemochkontra till en konstform. Säg den match mot det laget som bjudit på rolig fotboll. Elfsborg tappade också farten.

Jag tror att Gefle IF skulle kunna få Barcelona att se ut som ett tråkigt lag.

Elfsborg blev försiktiga.

I andra halvlek var det lite öppnare. Till slut blev det Arber Zeneli som fick bollen av Claesson och inväntade Larsson på sin yttersida. Larsson tog en liten omväg till Arbers raka boll, men han hann dit och slog den mellan benen på Hugosson i mål.

Jag vet att Hugosson inte sägs stå i Gefle längre. Men det är fel. Hugosson ska alltid stå i Gefle. Alltid.

Elfsborg släppte till två målchanser idag. De skapade fler, men nåt är lite vajsning med tajmingen. Rätt spelare är inte alltid på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Detta var en match som skulle vinnas. Den vanns. Gott så.

Annonser

4 svar to “Elfsborg-Gefle 1-0”

  1. Lennart L Says:

    gött, fler poäng och 2:a i tabellen trots osäkert spel och typ väldigt få gjorda mål under hösten, bra kämpat av killarna men varför måste de alltid passa sig ända in i nätet? ser ut ibland som att ingen vågar skjuta!? men fotboll e ju bara så: fler skott= fler målchanser= fler mål!!!!! nu måste vi peppa & trigga killarna att hålla IFK & AIK bakom sig, KÄMPA!!

  2. Olle Svalander Says:

    Larsson/Strinäs är inte registrerade hos förbundet. Annars är jag säker på att de tagit hand om innermitt mot Gefle.

  3. Johan Says:

    Ja, det var skönt med tre poäng. Men det hade varit kul att se Sten Strínäs och Camilla Larsson i laget, som du ville häromdagen. Kanske är det bra att Ingesson/Mian inte tar alla dina råd på allvar?

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: