Örebro–Elfsborg 5–1

Den här matchen tappade Elfsborg efter tre minuter och förlorade den helt på ytterligare tre. Först gav de bort ett mål med dåligt försvarsspel och sen skänkte Ellegard bort ett mål helt på egen fot. Efter det var Elfsborg skakade och dagen förstörd.

Det hjälpte inte att de skapade en massa inlägg och flera lägen. Det hjälpte inte att de kom ut som ett nytt lag i andra halvlek och gjorde 2-1. Örebro hade Marcus Pode och han är en avslutare som vet hur man gör mål.

Sen rann siffrorna iväg och det är inte mycket att säga om. Örebro är bra på att löpa i djupled och de har anfallare som kan sitt yrke.

Så. Som sagt. Det är lätt att klaga på mörkret … Det är allt för enkelt att säga det uppenbara. Men vad kan man ta med sig för positivt från den här matchen? Tja, man kan ju försöka få med sig Pode i bussen …

För övrigt tycker jag att Klarström åtminstone visade moral idag. Han gick in i närkamper och tog stryk och gav stryk.

I övrigt? Nej, jag kommer inte på fler bra saker att ta med från den här matchen så här snart efter avblåsning. 5-1 mot Örebro ställer frågor till hela föreningen och de frågorna måste var och en besvara.

Annonser

2 svar to “Örebro–Elfsborg 5–1”

  1. Lennart L Says:

    tyckte faktiskt likandant att Klarström kämpade bra idag, vad övriga gjorde vet jag inte, MEN, IFE är trots allt fortfarande 3:a………….efter denna galna kväll!!!

    • Olle Svalander Says:

      Falkenberg slet som djur, Norrköping mosade IFK och AIK orkade inte hålls emot Malmö. först och sist är klara. Kring strecken är det fortfarande kamp.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: