Change

Man tar ett dygns ledigt och vips har Ingesson tackat för sig och Lundevall från Gefle har presenterats som ny spelare.

Och Haglund spås komma tillbaka.

Ingesson
Säger att han inte har hälsan. Det är troligen ett understatement för alla utom Ingesson. Men kanske även för honom. Låt oss hoppas att det inte har med hälsan att göra utan med satsningar och annat. För Ingessons skull. Vi vill ha honom friskare.

Lundevall
N kallade honom Ishi light. Jag skulle drista mig till att kalla honom Hult slow. Fast jag har bara sett honom på TV några gånger och ibland har han varit riktigt bra med bollen . Övergången har pratats om sedan i somras men nu blev det dags att gå ut med den. Sja han ersätta Larsson som högerkantspelare, ska han spela centralt? Intressant värvning. Ser fram emot att se honom spela.

Haglund
i somras träffade jag en man med Haglunds mobilnummer i sin telefon. Han sa att Haglund längtar hem. Det är allt jag vet.
Det pratar om att Haglund och Svensson inte kom överens. Vilken tränare har Svensson kommit överens med? Kalle Björklund? Gordon Strachan? Jörgen Lennartsson? Erik Hamrén? Jag vet inte. Jag tror han är en person som säger vad han tycker. På gott och ont. Och slår landets bästa djupledspass. Det är väl bara så det är.

I morgon Malmö. Det är lika bra att vinna.

Annonser

2 svar to “Change”

  1. nisse psson Says:

    NEEEEJ för fan – INTE den bedrövlige Haglund igen – jösses !

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: