Olles rant om Hamrén Säsong 6 episod 25 (typ)

Erik Hamrén litar inte på Allsvensk kvalitét. Han vill se spelare i Europa eller i U21 innan han tar ut dem till landslaget. Detta med anledning av att Johan Larsson inte togs ut till matchen mot Frankrike trots att Lustig blev skadad. Man kan tycka vad man vill om det. Är det så att Hamrén anser att han vill se en spelare spela internationellt så vill han det. Nemas problemas för mig.

Frågan är bara vad han gjorde 17 och 31 juli samt 7, 22, 29 augusti 19 september, 3 oktober etc etc 2013. Och var han höll hus 17 juli i år och så vidare, när Elfsborg mötte Celtic, Inter Baku, Nordsjälland, Salzburg, Esbjerg och Standard från Liege och så vidare.

Jag menar, om det INTE är så att U21-chefen satt upp en bild på Johan Larsson på undersidan av förbundets toalettlock för att alla ska veta att denna man inte är välkommen i blågult sedan en påstådd kontrovers för några år sedan så hade han kunnat se Larsson i dessa matcher.

Jag menar, om det är shining han vill ha, om det är utspänd bröstkorg han vill se, så är det Johan Larsson han vill ha. Men det är klart, han kanske inte har Tv4 sport premium sport extra fotboll Viasat + sportpaketet, eller så har han inte uppdaterat sina appar, så han kanske inte får in de kanaler som visar matcherna? Eller så sitter Hamrén med fulströmmar och går vilse i reklam för viktminskning och porr. Jag vet i så fall precis hur han känner. Man ser inte vilken spelare som är vilken.

Jag menar, Erik Hamrén kanske hellre tittar på det inhopp som Ranegie gjorde i Udinese mot Cagliari 2013 innan denne fick chansen i landslaget? I så fall är det ett snabbt jobb. Han kom in i minut 90.

Jag menar, om Erik Hamrén tycker att Johan Larsson inte är tillräckligt bra så säg det. Säg att han har problem med markeringsspelet och tuffheten i eget straffområde. Säg att han passar bättre i ett bollförande lag där han kan utnyttja sin offensiva kraft och sitt mod och sin fart och sin högerfot men att det finns andra spelare som är bättre på att styra motståndare och skava hälsenor. Eller säg att du inte orkat kolla in Larsson i Elfsborg eftersom du hellre åker utomlands där maten är godare, vinet är billigare och traktamentet är högre. Eller vad det nu är.

Men säg inte att det är Allsvenskans fel att ditt lag är felbalanserat, att du byter spelare till höger och vänster, att du ger otydliga instruktioner och petar spelare efter ett dåligt inkast.

Eller ännu hellre. Säg ingenting till medierna. Bara se till att hitta elva spelare som lyssnar på dig och tror på det du säger och är bredda att offra hörntänder, hälsa och hälsenor för att vinna matcherna. Bara det. Då blir jag nöjd.

Annonser

3 svar to “Olles rant om Hamrén Säsong 6 episod 25 (typ)”

 1. morgan Says:

  Ja, det var ord och inga visor. Hatten av, bockar och bugar för vartenda ord. Tack!

  • Olle Svalander Says:

   Alltså, jag tycker Hamrén ska sluta prata med medierna. Eller, i alla fall sluta försöka vara populär i medierna. Han kan inte lyckas med det. Det är en omöjlig uppgift. Om han inte vinner. Då kan han säga vad som helst. Så. Vinn. 🙂

 2. Patrik Says:

  Fullständigt lysande!
  Jag är glad att du inte lade ner bloggen, för den är grym att följa. I stort och smått.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: