Prodell blir kvar

Att Prodell stannar hade jag på känn. Det har låtit så. Vad tränarna ser hos honom vet jag inte. Hans första säsong var svag. Han gjorde några mål men flera av dem var bollar som han petade in när de redan var på väg in över mållinjen. Men något måste de se eftersom Mian säger det.

Han säger också att Elfsborg ska spela lita annorlunda nästa år. Hur det ska se ut vill han inte säga nu.

Men ändå, en nyhet mitt i denna sorgligt kalla fuktighet som de starke kalla vinter. Och en första glimt av att det finns en plan och att nästa säsong är på väg.

Annonser

Ett svar to “Prodell blir kvar”

  1. Andreas Says:

    Åh vad jag längtar till allsvensk uppstart nu! Håller såklart på IF Elfsborg men följer och ser gärna Falkenberg oxo. Såg nog dom flesta elfsborgs matcher iår och det var två spelare som aldrig riktigt nådde fram och det var Beckman och prodell. Undrar vart mian sett hans ovisade kapacitet? Per frick där finns en kille som är grym om det släpper för han. Men näsan mot mål är en bra början för prodell? Känns som pengarna tryter eller att Elfsborg står lite still i utveckling eller målsättning mot Europa?! Lite folk på läktarn och höga priser. Snälla kan ingen förklara att ett spännande, känd spelare med spets kompetens drar publik och gör mål?. /Andreas

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: