På fel plats vid rätt tillfälle. Ett sista obundet inlägg.

För exakt ett år sen var jag i Köpenhamn och i Farum och såg träningsmatch med Elfsborg och Nordsjælland. Eller vänta nu. Det var väl två år sen? Bangura gjorde ju debut. Tänk vad tiden går.

I helgen var jag åter på plats i Köpenhamn. Tyvärr spelades matchen i Borås. Jag kompenserade missen med öl och cocktails.

Men tiden går. Nu har jag skrivit en obundet elfsborgerlig blogg i tre år. Det har varit kul. Men nu är det inte kul längre. Jag upprepar mig och känner inte glädje inför det jag gör utan bara prestationsångest och krav.

Lön för mödan
Jag har fått betalt för detta skrivande. Inte i närheten av vad en anställd skribent får eller vad avtalet för frilansjournalister säger. Timpenningen är inte hög för internetskribenter. Men det är ju också mitt eget fel, för att jag har haft så roligt att jag har jobbat mycket med bloggen, skrivit låtar, sjungit och hållit på. Jag har fått den här platsen av BT och gjort den till min egen lekstuga. Det är inte många som har sådan tur. Jag har fått betalt i form av många läsare och flera uppskattande kommentarer. De verkar som om det jag gjort här ibland har betytt något för somliga. Det är också lön för mödan.

Jag är lite stolt för den här bloggen. Det är läge att sluta innan jag förlorar den känslan.

Nu är det dags att gå vidare. Jag vill skriva om annat. Jag vill skriva om mig själv och allt möjligt. Vara människan Olle Svalander och inte bara den där flåshurtige bloggaren som skriver om Elfsborg.

Jag kommer att fortsätta blogga på www.ollesvalander.se men då kommer det att bli i egen regi och det kommer att handla om hunden, katten, livet och fotbollen och enstaka rants över världens galenskap. Vill du följa med och läsa där är du välkommen att titta förbi.

Tack för de här åren alla ni som läst, röstat, kommenterat och skickat uppmuntrande ryggdunk. Det har betytt mycket. Vi ses i framtiden på någon annan plats på internet eller på nån läktare nånstans.

Styrkekjamizar till alla er förlorade fotbollssjälar där ute.

Olle

Annonser

2 svar to “På fel plats vid rätt tillfälle. Ett sista obundet inlägg.”

  1. Andreas Says:

    Åh vad tråkigt! Hitta till din blogg förra året och älskar den! Självklart kommer jag följa din andra blogg, men du kommer fortfarande skriva om Elfsborg????? Lycka till nu! Hoppas jag en dag kan få bjuda dig på match 🙂 mvh Andreas

  2. Tomas Says:

    Tråkigt att du slutar 😦
    Men tack för dom här åren, det har verkligen varit ett sant nöje!!

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: